Hopp til hovedinnholdet

Har ikke hatt mensen på ca 200 dager, går ca. halvt år mellom hver mens

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei på dere. Jeg har ikke hatt mensen på ca 200 dager. Mellom hver menstrasjon har det gått ca et halvt år. Fikk det første gang for 1,5 år - 2 år siden. Det er ikke sikkert det er noe galt, men jeg er ganske redd. Ingen mistanke om graviditet. Nå til problemet. Jeg er livredd for å snakke med noen om det. Jeg har ikke et nære nok forhold til foreldrene mine til å snakke om sånt. Heller har jeg ingen nære nok venner. + jeg er hos legen av andre årsaker 1 gang i måneden, men jeg tør ikke engang fortelle det til legen. Jeg synes det er kjempeflaut og skummelt. Jeg vil helst ikke at noen skal vite om det... Hva gjør jeg? Kan jeg bare glemme hele greia?

SVAR

Besvart 13.03.2020 00:23:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle