Hopp til hovedinnholdet

Har dere tips til hvordan spørre mamma om tampong, og hvordan bruke den?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt mensen 2 ganger før og dette er den 3 gangen. Nå som sommeren nærmer seg og jeg vet jeg kommer til å bade har jeg lyst til å starte med tampong. Jeg har prøvd å sette inn en blå tampong som jeg tror vil si medium. Jeg satte toppen av tampongen vannrett inn også dyttet tampongen forsiktig opp og mot korsryggen. Jeg tok et dypt pust og var avslappet i skjeden men så fort jeg begynte og puste ut igjen kunne jeg kjenne tampongen noe som var veldig ubehagelig så jeg trakk den ut igjen. Går som regel bare med string truse og føler meg mye bedre med det som er enda en grunn til at jeg har lyst til å bruke tampong. Fant de blå tampongene i skuffen på badet. Ingen andre i familien bruker tamponger så de bare lå der. Noen tips til hvordan spørre mamma om hun kan kjøpe tamponger til meg? Og noen tips til å sette inn tampongen?

SVAR

Besvart 02.06.2020 23:24:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ødelegger mensen ferien?

Du oppdager at mensen kommer akkurat i den uka du skal på ferietur. Noen tenker kanskje at det er krise, andre syns ikke det er noe problem. Hva mener du? Du kan også få tips her som kan være nyttige hvis du vet at mensen vil komme i ferien.

Les mer
account_circle