Hopp til hovedinnholdet

Veldig liten blødning under mensen, er det noe galt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har noen spørsmål om mensen. 1. Alle vennene mine som har fått det kan fylle et helt bind på en halv dag, og blodet deres drypper og sånn. Men jeg blør bare en liten flekk i bindet og blodet har samme konsistens som utflodet mitt. Er det noe galt med blodet mitt? 2. Er hva skjer med blodet hvis man bader med bind? 3. Fikk mensen da jeg var 11 og den er fortsatt uregelmessig! Er det noe galt med meg? 4. Jeg blør aldri mer enn 4 dager. Vennene mine blør i minst 6 dager! Hvorfor det? 5. Er det noe vits i å bruke tampong hvis man blør så lite som meg? 6. Hvorfor renner ikke blodet ned beina mine når jeg dusjer? 7. Når jeg ikke har mensen, hår jeg alltid så lyst til å få det! Men når jeg endelig får det, vil jeg at det skal bli over med en gang. Hvorfor det? Og jeg synes dere burde gjøre sånn at mensen er et tema igjen. Og det tar for lang tid før svarene kommer (har sendt inn flere spørsmål). Og hvorfor kan man ikke være under 13 år? Jeg brukte ung.no hele tiden da jeg var 11.

SVAR

Besvart 26.08.2020 12:14:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Har du spørsmål, men er under 13 år?

Ung.no er en tjeneste for de som er fra 13 til 20 år. Er du under 13 år er det heldigvis andre du kan snakke med og spørre om råd.

 

Les mer
account_circle