Hopp til hovedinnholdet

Jeg er plaget med menstruasjonssmerter og store blødninger ved mensen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 13 år gammel jente som snart bli 14. Jeg har hatt mensen i over 2 år nå og det er veldig plagsomt. Jeg blør veldig mye så jeg bruker de største tampongene men det hjelper ikke alltid så mye. Jeg vil ikke blø så mye at jeg må bruke de største og om natten så bruker jeg nattbind men jeg blør igjennom noen ganger. Jeg får alltid småvondt nederst i ryggen og hodet i 2-4 dager mens jeg har mensen. Det varierer veldig fra hvor vondt i magen jeg får stort sett så får jeg småvondt nederst i magen og det er veldig irriterende og noen ganger får jeg så vondt at jeg ikke klarer å gå. Jeg tar Paracet nå det blir veldig ille. Men hvordan kan jeg bli kvitt å blø så mye hver gang jeg har mensen og å få bort noen av mensensmertene?

SVAR

Besvart 10.11.2020 15:43:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har mensensmerter

Får du vondt i magen når du har mensen? Kanskje du blir kvalm eller oppblåst? Mensensmerter er ganske vanlig etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter, andre blir helt satt ut.

 

Les mer
attach_file

Alt om bind, tampong og menskopp

Lurer du på hva du skal bruke og hvordan du skal bruke det? Her finner du nyttige råd.

 

Les mer
account_circle