Hopp til hovedinnholdet

Huden er ekstra tykk ved roten av penis på toppen av pungen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i det siste har jeg lagt merke til en ting på pungen. dette skjer bare når pungen er stram/halvstram. ved roten av tissen på venstre side (altså ved omtrent toppen av pungen) så er huden mer «samlet». det er 2 klumpe aktige ting, som er «laget» av hud. det er altså at huden samler seg mer på det stedet enn andre steder, noe som gjør at det ser ut som en klump med hud. jeg har kjent på denne, og det er på ingen måte en klump inni eller noe liknende, men kjennes bare ut som ekstra tykk hud. når pungen er slapp er huden fordelt nokså gjevnt over hele overflaten. merk, dette er altså ikke på en testikkel, men mer som et hudforsamling ved toppen av pungen. det gjør ikke NOE vondt eller liknende. den er ikke misfarget eller noe annet spesielt. er dette normalt? eller bør jeg oppsøke lege?

SVAR

Besvart 13.12.2020 16:05:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
account_circle