Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg begynne å trene og få bedre selvtillit? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,er ein en jente på 13år som har veldig dårlig sjølvtillit.Eg er litt stor og er 1.62cm høg og rundt 60-63kg tung. Kvar gang eg ser i speilet so syns eg at eg har lagt på meg og eg syns at det ser ut som om at eg har dobbelthake.Og eg har lyst til å få bedre sjølvtillit med å begynne å trene men eg har ikkje funnet ein sport som eg liker og synst at det er morsomt å drive med.Men eg håper at dokke kan gi meg noken tips om trening og hvordan å få bedre sjølvtillit.Her eg bur har vi berre fotball som friidrett og det liker eg ikkje.Alt dette begynndte når eg kom i puberteten. Klem anonym:)

SVAR

Besvart 07.04.2017 08:39:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Zelda om kosthold

Kjenner du deg igjen? Les mer om mat og kosthold her på ung.no, som for eksempel hvordan du kan velge sunne alternativer eller spise både sunt og billig.

 

Les mer
account_circle