Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 13 år som har noen spørsmål.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 13 år som har noen spørsmål. 1. Når man blir født, Har kroppen da bestemt vir store pupper man kommer til å få? 2. Viss man spiser mye godteri, kan dette påvirke kondisjonen? 3. Jeg har et beyst som bare er besten helt flatt men har en helt hard overflate sol hever det litt. Det andre har en liten klump under brystvorten( kjennes ut som en litt myk klinkekule) er dette normalt? 4. Over til noe litt annet: Når jeg ser meg i speilet synes jeg selv jeg ser pen ut. Men når jeg blir tatt bilde av ser jeg så trøtt ut! Hva gjør jeg forskjellig? 5.Av og til får jeg et slags slik ut av skjeden. Av og til stivner det til og fester seg i kjønnshårene. Det gjør vond og det plager meg. Hva kan jeg gjøre? 6. En gang prøvde jeg og kjenne om jeg kunne kjenne skjedehulet. Men det var bare et lite hull som ble blokkert av noe! Det gjorde også vondt selvom jeg gjorde det forsiktig. 7.Nå som jeg har begynt å få pupper bor langt tid tar det før di er ferdig utvokst?

SVAR

Besvart 21.04.2017 15:22:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle