Hopp til hovedinnholdet

Jeg kjente er kriblende/dirrende følelse mellom enden av rumpa til testiklene, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 13 snart 14 år. Og jeg lurer på hva dette kan være? I ferbruar kjente jeg en krible/dirre følelse mellom enden av rumpen til testiklene/penis. Det gjorde ikke vondt, så jeg tenkte ikke mer over det og det gikk over etter en uke. Men nå har det kommet tilbake så jeg lurer på hva dette kan være? Jeg har lest litt om at det kan være prostatitt, men jeg er ikke sikker... Har ikke så lyst å dra til legen i og med at jeg er redd for at det skal være kreft. Så jeg spørr her først for å høre hva du/dere tenker. Er dette normalt i puberteten? Igjen det gjør ikke vondt men føler en på en måte en "trykk" kriblende følelse. Jeg har ikke vondt men det er plagsomt + jeg har ikke vondt når jeg går på do og greier alt annet som normalt. Testiklene ser helt normale ut og finner ikke klumper. Håper på svar hilsen Tankefull gutt.

SVAR

Besvart 02.05.2017 21:02:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle