Hopp til hovedinnholdet

Kjønnshår, og spørsmål om utvikling og pubertet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har tenkt på å stille spørsmål til dere lenge nå. Men kommet fram til at det er på tide, grunnen er at jeg har hatt det slik i over et år. Så, det startet for over et år siden, jeg merket at jeg fikk små svarte hår rundt penisrota, hårene vokste i lengden men volumet og område forble slik. Først ble jeg glad for at jeg hadde kommet i puberteten. "Endelig!" Tenkte jeg. Noen uker senere begynte testiklene mine å vokse, den ene etter den andre. Den på høyre side vokste og vokste, men den andre derimot, den sluttet bare. Og per nå er den ene testikkelen stor og klumpete (på størrelse med en valnøtt), mens den andre er liten som en rosin. Har fått masse svarte/brune hår på armene, men påleggene er det små hvite hår. Så det jeg lurer på er om puberteten har stoppet opp, eller går veldig tregt. Jeg synes det er flaut foran de andre guttene i klassen og dette er noe jeg tenker på mer enn normalt, alt for mye faktisk. Stemmen min er forsatt lys og har ikke merket noe til stemmeskif

SVAR

Besvart 24.05.2017 13:41:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle