Hopp til hovedinnholdet

 Hvite prikker på penis.  Kul under penishodet og i pungen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 17 år som har fått et lite problem. Jeg har i 3 år nå slitt med hvite prikker over hele penisskaftet, mest nederst og noen på pung men disse holder seg i midten langs ''streken'' Disse hvite prikkene kan minne om betente talgkjertler eller noe slikt, det kommer en slags væske ut av dem hvis jeg klemmer på dem. Dette ser ikke bra ut, men har variert i hvor ille det er. Noen av disse har begynt å danne små arr. Hva kan dette være og hva slags behandling er anbefalt? Tror det er ''fordyce spots'' kan dette være riktig? Nå den siste uken har det dukket opp et større problem. Jeg har fått en kul under penishodet på høyre siden. Denne er avlang og ca. 1 cm lang. Den er ikke hard og det kommer ikke noe ut av den, rett og slett en slags liten hevelse. Denne kom etter at jeg merket noen ujevnheter under testikler (begge sider) men dette var i en periode jeg var ganske forkjølet så tenkte at det hadde noe med dette å gjøre. Ikke kuler, bare ujevnheter nederst. Hva er dette?

SVAR

Besvart 12.06.2017 13:05:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle