Hopp til hovedinnholdet

Når jeg skal til legen for en undersøkelse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt som er 13 år og blir snart 14. Når jeg skal til legen og jeg sier til han "at jeg får ikke ut sæd" for jeg har fåt det før men kanskje jeg er steril så kan legen runke meg og prøve å få ut sæd av penisen min? Eller hvis jeg føler at jeg har problemer med anuse mitt kan han sjekke anuse mitt eller kanskje stikke penisen sin i anuset mitt eller noe sånn for når jeg bæsjer føler jeg på en måte ikke anuset mitt hvis dere forstår meg så er det greit at han stikker fingeren sin eller penisen sin i anuset mitt? Ps for meg er alt det jeg skriver om greit.

SVAR

Besvart 15.08.2017 11:32:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle