Hopp til hovedinnholdet

Hun svetter mye. Hva kan hun gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg svetter mye. Hei jeg har hele livet vært den i gymmen og på treningene som svetter mest. Men nå som jeg har begynt på ungdomsskolen har dette blitt enda verre. Før svetta jeg veldig mye under armene, men nå sliter jeg ikke så mye med det. Men problemet er at jeg må sykle til skolen hver dag, og når jeg kommer fram er jeg helt våt i håret og det renner svette av meg. Jeg vet at det å svette er helt naturlig og at det er kroppens måte å kjøle seg ned på, men det er sykt flaut. Jeg kan merke blikkene, de går rett opp til hårlinjen min. Det er ingen andre av vennene mine som scetter så mye som meg, og det er ikke det at jeg blir så sliten av å sykle til skolen, eller jeg blir jo sliten, men ikke utslitt. Det går bra å sykle hjem, men jeg har alldri turt å sagt noe til mamma eller pappa, for ingenting kommer til å skje uansett. Jeg må jo komme meg til skolen. 1. Hva skal jeg gjøre. 2. Er det noe jeg kan gjøre for å ikke svette så mye,?

SVAR

Besvart 27.08.2017 13:40:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Svette

I puberteten begynner du å svette. Hos noen lukter det mer enn hos andre. Det er helt naturlig. Her er noen tips til hvordan du kan dempe svettelukta.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle