Hopp til hovedinnholdet

 Smerter ved mensen, og problemer med avføringen under mensen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg får mensen får jeg sånne vonde krampetrekk i livmoren. Noen ganger når jeg får mensen og jeg har disse trekningene og jeg skal bæsje, får jeg en lignende smerte i endretarmen, bare at den er mye mer intens og mye vondere. Den utløses av at jeg forsøker å presse bæsj ut, og kommer ikke av seg selv. Bæsjen kan være litt løs men jeg merker ikke noe galt med den. Jeg får til å bæsje dersom jeg får til uten at smerten kommer, det er ikke forstoppelse. Det skjer kun i sammenheng med mensensmertene. Kan det være noe farlig eller er det enda en sånn «vanlig» smertefull ting man bare må godta hver gang man har mensen?

SVAR

Besvart 01.11.2017 15:22:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle