Hopp til hovedinnholdet

Jeg har alltid mensen hver 4. uke, men nå kom den igjen etter to uker. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg fikk mensen til normal tid, og det varte også like lenge som det pleier (3-4 dager). 2 uker senere fikk jeg mensen en gang til, og det blødde i litt over en hel uke, noe som da er veldig lenge enn normalt for meg. Nå er det ca. 2 uker siden jeg blødde sist, men utfloden min er allerede blitt svært slimete, og det kommer mye. Det er slik det er hver gang før blødning, så jeg lurer nesten på om jeg får 3. omgang med mensen snart... og da bare med 2 ukers mellomrom mellom hver gang! Jeg har aldri hatt sex før, og aldri brukt p- piller eller noe annet, så dette kan ikke være grunnen. Dette har aldri skjedd før, og derfor er jeg litt stressa. Mensen har nemlig alltid kommet hver 4. uke hos meg, så lenge jeg har hatt det.

SVAR

Besvart 29.10.2017 20:00:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Det er ikke mulig å si akkurat når du får mensen. Det finnes allikevel noen tegn du kan se etter.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle