Hopp til hovedinnholdet

Han har 50-100 hvite, små prikker på penisen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 16 år som lurer noe. Det har seg slik at jeg har mange «hvitrøde» klumper/prikker på penis under forhud. Jeg har sjekket rundt på Internett, og ser at jeg også har fordyce spots på selve forhuden, noe som vel er ganske normalt? Det jeg ikke tror er så normalt, er disse klumpene og prikkene under huden, som jeg nesten tror er sopp... jeg har sikkert 50-100 av disse veldig små prikkene, og 7-8 litt større som ser ut som små vorter. Det gjør ikke vondt, men jeg husker da jeg var 8-9 år gammel, at det brukte å svi en del da jeg tisset. Nå er de harmløse, gjør ikke vondt i det hele tatt. De klør heller ikke, de bare er der. Alt dette er under forhuden, ikke på selve penishodet alstå! Som sagt har jeg ikke hatt sex, og jeg har hatt disse så lenge jeg kan huske - sikkert siden jeg var 8-9 år gammel. Naturligvis er ikke dette noe jeg vil snakke med noen om, så ville satt pris på et svar fra dere!

SVAR

Besvart 15.11.2017 19:50:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle