Hopp til hovedinnholdet

Har ikke spiserforstyrrelse, men har lav vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er jente 15 år som for lite og tenker ofte på det. Veier 40 kg og er 164 cm høy. Jeg har IKKE spiseforstyrrelse, men tenker mer på om jeg spiser for lite. Grunnen til at jeg er så tynn er fordi at jeg har en tvilling jeg måtte dele magen med, er 2 måneder for tidlig født og har slanke foreldre. Legen min ser på dette og sier at BMI`en min har gått opp og ting ser bedre ut. Jeg har spurt før om tips til å gå opp i vekt og spiser mer dressing, avokado og nøtter, men jeg går ikke opp i vekt. Jeg er også alltid uansett om jeg har spist en 150g burger m/ tilbehør. Har det med puberteten å gjøre? Er det fordi at kroppen trenger energi hele tiden for å vokse osv.? Noe annet jeg har spm. om er det med sex. Jeg tenker så mye på det og gleder meg. Hvordan skal jeg gå frem for å få med noen på min alder hjem? Jeg bruker heller ikke tamponger, og lurer på om det pleier å være vondt når jomfruhinna sprekker? Takk for svar på forhånd ;P

SVAR

Besvart 05.01.2018 09:57:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Mange tror at jomfruhinna er en hinne i skjeden som revner når den blir penetrert, og at en slik kan se om ei jente har hatt vaginalt samleie. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle