Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker å ta på meg selv, er det onanering og er det ok?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 12 snart 13. Jeg liker og ta på meg selv ( «Kose med kjønnsorganene mine» osv ) Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle det for « å onanere « men jeg fingrer meg selv, og synes det er herlig. Ikke veldig ofte. Av og til kan jeg holde på en stund men oftes bare under et minutt. Jeg får en herlig følelse. Spørsmålet er om det egentlig er onanering, og om det er greit og gjøre. Tusen takk for svar på forhånd! Synes det er veldig bra at det finnes en nettside som dette, føler at jeg kan spørre om det meste ( pinlige ) spørsmål som jeg lurer på, og alltid får et hjelpsomt svar!

SVAR

Besvart 13.01.2018 18:52:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle