Hopp til hovedinnholdet

Sliter med puberteten. Jeg tror stemmeskiftet er over. Har lite hår på legger og under armene. Barberer meg rundt penis. Føler at det stopper å vokse. Testiklene mine føles små å tror penis er liten og. Har puberteten stoppet, det føles sånn. Jeg er stor 186 ,120 kg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er slik at jeg sliter litt når det kommer til puberteten, jeg tror jeg er ferdig med stemmeskiftet, men under armene har Jeg veldig lite hår har heller ikke så mye hår på leggene. På området rundt penis så barberer jeg meg vokser det ut igjen, men jeg føler at det stopper og vokse en eller annen gang, når jeg onannerer får jeg også utløsning, men jeg føler at testiklene mine er veldig små og at penisen er litt for liten den og, jeg er litt frustrert og skjønner ikke hva som skjer. Jeg ble 17 i Desember så jeg er litt frustrert. Sånn som dette har det vært en veldig lang stund så det føles ut som om puberteten hos meg bare stoppet opp, jeg er ganske stor, jeg veier 120kg og er 186cm

SVAR

Besvart 20.01.2018 19:21:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
account_circle