Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ekstremt usikker på underlivet mitt. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har et problem som handler om underlivet mitt. Jeg er 17 og penisen min er bare 14 cm. Den har ikke vokst på ca 2 år. Jeg lurer på om det finnes noen faktorer som hindrer naturlig vekst av penis. (Jeg snuser forresten, gjort det i 2 år). Broren min er 3 år yngre enn meg og han har større penis enn meg. Jeg er ikke jomfru. Dette er et problem siden jeg er på vei inn i et forhold og jeg er ekstremt usikker på underlivet mitt. Jeg har vært i puberteten i ca 4 år og penisen min har enda ikke blitt større. Er det sånn størrelsen min kommer til å bli for resten av livet mitt eller hva skjer? Faren min har kjempe stor penis, når får jeg det? Hvilke faktorer påvirker naturlig penisvekst? Hjelp!! Håper dette er anonymt!!

SVAR

Besvart 08.02.2018 13:41:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle