Hopp til hovedinnholdet

Væsking fra brystet (jente).

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente som fyller 14 i høst. Jeg har fått mensen for litt over et år siden, så jeg vil si at jeg har kommet godt i gang med puberteten. Noe jeg har hatt en stund er noe gult pusslignende i brynstvorten. Det ligger som en slags åpen gul klump i midten av brystvorten. Det er ganske lite av det. Hvis jeg plukker det vekk ser det ut som om det er et lite hull i den. Det vokser og tilbake. Jeg lurer veldig på hva dette er for noe, og om det er normalt. Jeg håper at det bare er noe normalt som skjer imens brystene vokser. Jeg har veldig liten lyst til å få dette sjekket opp hos en lege, siden jeg tror det kommer til å bli veldig pinlig. Ellers har jeg ingen smerter i noen av brystene mine. Brystvortene mine er og flate, er dette normalt? Please hjelp.

SVAR

Besvart 26.02.2018 16:23:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle