Hopp til hovedinnholdet

BLØR MASSE! Tips for å enten blø mindre, mindre smerter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13. Jeg har hatt mensen i ca. 1 år! Når jeg fikk det «blødde» jeg nesten ikke noe det vare en tynn veske i brun/rød farge jeg leste meg opp og det viste seg at det var pga. ‘Mensen min hadde på en måte satt seg fast over en periode’ så jeg tenkte OK! Etter et halvt år begynte jeg å BLØ MASSE!!!! Jeg må bytte bind 3-4 ganger om dagen MINST! Jeg vil bare ligge i sengen HELE DAGEN å spise godis, jeg tørr ikke å ha gym eller være med vennene mine, og nei jeg har ikke noe problem med tamponger! Men jeg blir så slapp og sliten! Har dere noen tips for å enten blø mindre, mindre smerter, hvordan jeg kan gå ute uten å være redd for å blø igjennom og REGELMESSIG BLØDNING

SVAR

Besvart 20.02.2018 11:40:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Alt om bind, tampong og menskopp

Lurer du på hva du skal bruke og hvordan du skal bruke det? Her finner du nyttige råd.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle