Hopp til hovedinnholdet

Smerter under orgasme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dette er ikke et direkte spørsmål, men er et rellevant tema. Jeg er typen jenten som er veldi gla i seksuelle hanslinger og slike ting, men har ikke hatt sex. Jeg har hatt det litt kjekt med det andre kjønnet, men ikke noe jeg ville se på som kan være årsaken til mitt problem. Når jeg blit veldi kåt på natten liker jeg å fingre, men jeg går ikke inni, jeg gnir bare litt på clitten. I det siste merker jeg at jeg får akkurat som mensensmerter i magen under en orgasme, bare enda værre. Jeg tviler på at det er slikt det skal være, og vil gjerne ha svar!

SVAR

Besvart 25.02.2018 09:04:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle