Hopp til hovedinnholdet

Kul under armhulen. Kul ved brystet. Bekymret for brystkreft. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en kul i armhulen som har vært der en god stund. Den har aldri vært vond før nå. Den er bevegelig under huden, og jeg mistenker at det kan være et ingrodd hår. Men samtidig så har jeg funnet en ruglete kul i det ene brystet mitt, rett ved brystvorten. Den ligger helt ute ved huden, og den gjør så brystvorten stikker litt ut til den ene siden. Jeg er redd for at det kan være brystkreft.

SVAR

Besvart 16.03.2018 11:54:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
account_circle