Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er vi gutter så opptatt av penis?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Hvorfor får man hår på kuken når man er 14 år, og ikke andre plasser, men bare på kuken? Er det en grunn til at man får hår på kuken, skal det ha en funksjon eller skal det bare virke fint? Hvorfor er vi gutter så opptatt av form og størrelse for akkurat kuken? Jeg hører sjelden om gutter i klassen min som klager over at nesen, armen eller beina er for korte????? men akkurat kuken er nesten alle gutter opptatt av i klassen min iallefall. Hvorfor er denne kroppsdelen (kuken) blitt så viktig for oss gutter i vårt samfunn???? at den må være nesten "perfekt" med størrelse, form, utseende og at den bør være lengst mulig for at den skal se bra nok ut? Lure på hvorfor akkurat kuken skal være så viktig i forhold til andre kroppsdeler på kroppen? Kuken er jo ikke laget av gull, sølv og diamanter, men bare av blod, hud og vev trodde jeg (uten bein)..???? Hvorfor er akkurat kuken blitt så viktig med at den skal ha flott utseende i vår kultur?

SVAR

Besvart 24.04.2018 15:06:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke voksne er lettest å prate med?

Det kan være vanskelig å prate med voksne om vanskelig ting. Noen skjønner rett og slett ikke hva du mener. Andre igjen prater til deg som en liten unge uten egne meninger. Hvem synes du det er lettest å prate med og tar deg mest på alvor?

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle