Hopp til hovedinnholdet

Ønsker mørkere stemme (er gutt). 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et lite problem, som på en måte går litt på den psykiske helsa mi... Det har seg nemlig sånn at jeg har veldig lys stemme til å være gutt, og det at den er så lys er ikke så morsomt når de som ringer på jobb lurer på om de snakker med en dame, eller at barn still er meg spørsmål om jeg er dame... Får også spørsmål om jeg er homo fordi jeg har så lys stemme... Så jeg lurer vel egentlig på om det er mulig å få gå på testosteron eller få en form for behandling av stemmen så den blir mørkere... For sånn som det er nå synes jeg ikke er greit, og det går ut på psyken min når jeg kalles ting, og folk sier jeg høres ut som en dame... Så kan jeg gå på apoteket å få tak i testosteron/gå til legen å få resept på testosteron? Er det noen annen måte jeg kan fikse det på? Eller må jeg bare leve sånn?

SVAR

Besvart 25.05.2018 14:10:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle