Hopp til hovedinnholdet

Jente på snart 17, har ikke hatt venlig mens

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16år (blir 17 i Desember). Jeg har aldri hatt en skikkelig mens før. I Juni 2017 ca, fikk jeg mensen for første gang, jeg trudde jo at det skulle vare noen dager men det varte bare i en dag. Åsså i September 2017 kom det igjen, men det varte forsatt bare en dag. Siden September så har det ikke kommet noe, men i går kom det masse rett etter jeg hadde dusja. Det rant nedover beina på meg, det var ganske ekkelt egentlig hehe. Men siden det kom såpass mye nå, så trudde eg at eg skulle få en "skikkelig" mens som varte i ca 1 uke elns. Men det kom ingenting iløpet av natta. Å sånn midt på dagen idag kom det bare litt brunt utflod. Hvorfor får jeg mensen så sjeldent, og hvorfor varer det bare i en dag? Er det noe galt med meg?

SVAR

Besvart 10.06.2018 20:48:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle