Hopp til hovedinnholdet

Brystene har vokst flere bh-størrelser i det siste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 20 år gammel jente og det siste året har puppene mine vokst 3 cup størrelser, fra B til DD. Før dette var BH størrelsen min stabil siden jeg var 17 år. Jeg har ikke gått opp eller ned i vekt, og jeg har gått på de samme P-pillene (Qlaira) siden jeg var 17. Jeg har også hatt problemer med humørsvingninger, angst og depresjon over det siste året. Når jeg var 17 ble jeg diagnosert med PCOS, så jeg lurte på om det kunne ha en innvirkning på disse forandringene? Hva kan dette ellers være?

SVAR

Besvart 20.06.2018 13:38:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle