Hopp til hovedinnholdet

Hvitt belegg ved penishodet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter med hvit slim/papirliknende biter som dukker opp rundt penishodet hele tiden. Dette er irriterende, ekkelt og skummelt ettersom jeg ikke vet hva det kommer av. Jeg kan ha dusjet, å så ikke vært på do eller tatt på penis i det hele tatt, å så etter en stund så kommer dette igjen. Jeg aner ikke hva det er. Vet dere det? Isåfall hva er det og hva kan jeg gjøre for å forhindre det?

SVAR

Besvart 26.06.2018 22:32:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle