Hopp til hovedinnholdet

Guttene i klassen så brystene og underlivet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

På skolen i dag hadde vi gym og vi hadde dusjet og guttene sto utenfor jentegarderoben og ventet på at vi skulle bli ferdige. Jeg er i puberteten og har store pupper og masse hår på tissen. En av jentene gikk ut og lokket ikke døren til garderoben og plassen min er rett ved døren og jeg sto helt naken og alle guttene så meg. Jeg prøvde å dekke til puppene mine men den hårete tissen min syntes fortsatt(jeg har mere hår på tissen en vanlig,mer enn alle de andre jentene) og guttene begynte og LE!! Til slutt måtte jeg slippe hånden fra puppen og lokke døra. Etterpå kunne jeg høre: så du tissen? Eller: ja, men hva med puppene, de var skikkelig store! Det var så pinlig

SVAR

Besvart 30.09.2018 16:15:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle