Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er gutter mer "grove" enn jenter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvorfor viser gutter mer pervese ting enn jenter? Okey når vi gikk i 8 var det sikkert nytt for guttene puberteten, men de runka liksom i timene og ba oss jente se. Vi så bare at hånda var i buksa og ristet. Og til nå som vi går i 10 ser jeg de går rundt i klasserommet med hånde i buksa og tar på penisen sin. De runker ikke men bare har armer der også tar de ut, uten å bli flau eller vise. Det har blitt mindre men at de hæler. Eller har de hånda i lomma og driver å kliper penisen sin. De sier mye pervo vitser til jenter osv. Også ei av venninen bryr seg egt ikke så mye at gutter tar på henne, hun liker det egt. Og guttene utnytter det sykt Når vi jentene står og snakker kan en av guttene kom å klipe henne på rumpa eller klipe henne i puppen. Men ikke henne det er snakk om, guttene. Hvorfor er de så fysiske? Vi jenter hadde aldri sotte å fingra oss i timen, alle nekter at de fringrer liksom. Eller gjør sånne ting. Når vi er på do har vi liksom vasken opp. Sier litt.

SVAR

Besvart 18.10.2018 17:31:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle