Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre med vorter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er plaget av vorter som ikke vil forsvinne. Jeg har to på den ene hånda, to vedsidenav tærne, en under foren og en på bikinilinje. Jeg får fort veldig dårlig selvtillit og angst om jeg skal holde noen i hånda, gå uten sokker og evt ha sex. Et par av de har jeg hatt i 2 år ca, og jeg har prøvd å fryse de med noe jeg fikk anbefalt fra apoteket. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre. Kan dette være noe annet?

SVAR

Besvart 27.10.2018 20:47:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kondylomer (kjønnsvorter)

Kjønnsvorter kommer av HPV-virus. Vortene er ikke farlige, men kan være ubehagelige. Det er ikke alle som får synlige vorter, selv om man har viruset i kroppen.

 

Les mer
account_circle