Hopp til hovedinnholdet

Min penis er ikke like lang som de andre i klassen...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 16 og et halvt år gammel, min penis begynte å vokse for ca. 1 år siden eller jeg så store endringer for 1 år siden, men penisen min ser fortsatt liten ut selvom den er 3,5 cm bred og 8 cm lang i slapp tilstand. I stiv tilstand er den 4 cm bred og 13 cm lang. Forhuden har blitt stram og vond i stiv tilstand og bare litt av penishode stikker ut når den er stiv. Jeg har hatt hår rundt penis i ca. 2 år nå. Jeg vokser fortsatt mye i høyde, i løpet av de siste 2 årene har jg vokst fra 155 cm til 178 cm så mye endringer på de siste 2 årene. Jeg lurer på om min penis fortsatt er i utviklingsfasen? Sliter litt med det å ha selvtillit til å ha samleie fordi min penis ikke er like lang som de andre i klassen.

SVAR

Besvart 26.10.2018 10:08:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle