Hopp til hovedinnholdet

Hvordan onanerer man med dusjhodet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Jeg lurte på en del ting om onanering. altså jeg har fingret et par ganger før å det er noe jeg liker.. men jeg har lest på noen nettsider at hvis noe m klitoris ikke går over av seg selv etter en orgasme så må man kontakte en lege fordi det kan være skadelig, er dette sant? også lurer jeg må om hvordan man onanerer med dusjhodet, Spruter man liksom vann på klitoris elns? jeg vil ikke at det skal bli noen 'skader' i underlivet om dere forstår.. jeg lurte også på om jeg tar på riktig sted når jeg onanerer altså jeg tar der klitoris er, men klitorishodet blir aldri ordentlig stiv så jeg aner ikke hvordan jeg skal få orgasme da. Jeg tør heller ikke stikke en finger inn i skjeden/vaginaen enda siden jeg er redd for at noe skal sprekke.

SVAR

Besvart 28.10.2018 20:28:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er betegnelsen på den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er et annet ord for skjede og er den indre delen av kjønnsorganet. Fitte er det norske ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Mange tror at jomfruhinna er en hinne i skjeden som revner når den blir penetrert, og at en slik kan se om ei jente har hatt vaginalt samleie. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle