Hopp til hovedinnholdet

Er 166 cm høy og veier 70 kg. Er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 14 år. jeg synes at jeg er for tykk. jer er 166 cm høy og veier 70 kg. er det normalt? alle de andre i klassen min er mye mindre en meg. kan jeg gjøre noe for å gå ned i vekt? jeg har dans en gang i uken og det er en og en halv time, men sitter for det meste hjemme. jeg spiser frokost, lunsj på skolen, middag og noen ganger kveldsmat. er det for mye mat? jeg blir så sliten av skole. jeg kan sover 3 timer etter skolen og likevell sovne i 11 tiden på kvelden. det er veldig hardt å stå opp på morningene.

SVAR

Besvart 03.11.2018 16:18:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
account_circle