Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig at gutter har hårløse, myke legger og lår fra 13-15?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hår på pikken, men bestevennen min har i tillegg hårete legger og lår. Syns det er flaut å vere naken/bukseløs fremfor han fordi han kan se de prepubertale og myke leggene og lårene mine. Er det vanlig at gutter har hårløse myke legger og lår fra 13-15? Er det få eller mange gutter som har hårløse glatte legger og lår når de er 16-17?

SVAR

Besvart 05.11.2018 17:12:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle