Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at den ene testikkelen er større enn den andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Som dere kanskje ser sier jeg at jeg er 15 år, dermed har jeg et spørsmål som lingner: Er det normalt at den ene testikkelen er større enn den andre? Noe mer!! Vi har hatt besøk av helsesøster på skolen. Vi snakket hele klassen menn til slutt så sa hun! Det er viktig at dere sjekker etter noen klumper eller noe liknende i testiklene. Har sjekka å der er denn ene større enn den andre. Det har seg sånn at jeg har masse klumper inni pungen, jeg er redd forr at det skal være kreft. Har egentlig null anelse å er veldig bekymret fort meg selv!!!!

SVAR

Besvart 18.11.2018 10:20:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle