Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mange kviser og arr etter kviser, hvordan kan jeg få dem bort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 14 år og lurer på om hvordan man kan få bort arr etter kviser. Har hatt kviser i 2 år nå og jeg begynner å bli lei. Kvisene mine forsvinner ikke og jeg har da funnet ut at det er fordi jeg har fått arr etter kvisene. Hvordan kan jeg få de bort. Jeg får dårligere selvtillit av at jeg har dem og jeg føler at alle ser «ned» på meg siden jeg kviser. Ingen i klassen har kviser unntatt meg og når vi snakker om kviser på skolen føler jeg meg utenfor siden det bare er meg som har mange kviser i ansiktet. Jeg har kviser i panna, rundt munden og på skinna. Og jeg klarer ikke å dekke over dem med sminke fordi de er som blåmerker. Og jeg har prøvd mange forskjellige produkter og ingen av de hjelper. Håper dere kan gi meg noen tips om hvordan man kan forebygge kviser og hvordan man kan fjerne kviser/arr.

SVAR

Besvart 13.12.2018 23:24:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle