Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få gjort noe med trang forhud?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 16 år og har trang forhud. Jeg får ikke forhuden min over penishodet verken i stiv eller slapp tilstand. Jeg er helt klar for sex men har unngått det mange ganger fordi jeg har trang forhud, jeg får ikke vasket den godt nok og det er et slags ekkelt belegg på under siden av forhuden. Jeg får pekefingeren min såvidt på innsiden av forhuden. Noen ganger etter at jeg har runket er forhuden mere trekt tilbake en tidligere men bare en liten stund senere er den tilbake til sånn den var. Jeg lurte mest på om det er mulig å henvise meg til en lege annen enn normal fastlege uten at jeg må snakke med mamma om det. Vil veldig gjerne få gjort noe med det men har alt for mye som foregår i livet mitt til at jeg har ork til å snakke med flere personer enn nødvendig. Lurte også på hvordan jeg kan rengjøre forhuden på best mulig måte i min situasjon? Og hvis det er en krem jeg kunne prøvd uten resept, hvilke krem skulle det vært da? Mvh usikker gutt

SVAR

Besvart 10.01.2019 14:38:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Puberteten starter som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter. Det er umulig å forutse hvor raskt endringene i kroppen kommer til å skje, men rekkefølgen på endringene er ganske forutsigbar. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle