Hopp til hovedinnholdet

Tørre flassende kjønnslepper, kan dere hjelpe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er jente 14 år. For noen dager siden oppdaget jeg at underlivet mitt var meget tørt. Tenkte ikke noe mere på det og i dag skulle jeg på do og så at ytre kjønnslepper flasset kjempemye og de var kjempe tørre. Det er masse sår på tuppen av ytre kjønnslepper og det var vondt å ta på det. Prøvde å google det men fant ikke ut hva det var. Venninene mine sa jeg burde snakke med mamma om det men jeg vil ikke siden jeg og mamma ikke har et sånt type forhold. Vil ikke vise kjønsleppene til lege eller gyne heller siden kjønsleppene mine er dritstore og jeg aner ikke hvorfor. De er liksom 3 cm nå og ingen andre har så store som jeg kjenner. Kan dere hjelpe? Har mensen og har ikke hatt sex

SVAR

Besvart 22.01.2019 19:40:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle