Hopp til hovedinnholdet

Er det feil å bruke truseinnlegg hver dag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hei:) Jeg har utflod hver eneste dag og syns det er litt ekkelt og irriterende! Jeg bruker truseinnlegg hele tiden, siden jeg syns det minsker lukt og fuktighet nedentil og jeg føler meg reinere. Jeg har heller ikke merket noe forkjell eller ubehag ved å bruke truseinnlegg hverdag. Men er det en feil å bruke truseinnlegg hverdag? burde jeg helst ikke bruke det hverdag, men bare når det kommer litt ekstra? Er det er normalt at det ligger utflod i trusa hverdag og mye? Siden jeg syns det er litt flaut når jeg har sex og kjæresten tar av meg truse og ser at det ligger utflod i trus mi, men tror han egentlig ikke bryr seg om det, Har også hørt at truseinnlegg kan øke produksjon av utflod, men følte allikvell å stille spørsmål her.

SVAR

Besvart 02.02.2019 10:52:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet

Alle, både gutter og jenter, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen er fullstendig luktfri, men det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
account_circle