Hopp til hovedinnholdet

Jeg snapper med noen gutter og sender bilder av kroppen min. Er det greit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg snapper med noen gutter innimellom og de liker litt pupper og rumpe. Som oftest snapper de meg på kvelden, og da ligger jeg jo bare i bh og truse. De spør av og til om jeg kan sende bildet litt lenger ned for å vise puppene mine litt. De sier at jeg er fin og har fine pupper osv. Jeg har ikke sendt av hele bh'en min men, bare litt der med stroppene sånn at de ser litt. Jeg får tilbake bilde av packen deres og jeg liker jo det litt på en måte. Hvertfall jeg lurer på om jeg er rar eller om dette er liksom normalt på min alder? Jeg sender ikke nudes, men liksom litt av stroppene og jeg sender ikke av rumpen min selvom de spør om det, men jeg har ikke så mye rumpe så derfor sender jeg ikke av den. Håper på svar eller tips kanskje.

SVAR

Besvart 16.02.2019 11:23:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
account_circle