Hopp til hovedinnholdet

Prøvd å onanere, men får så skyldfølelse. Enda verre ved orgasme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har prøvd å onanere. prøvde først og visste ikke egt hva jeg gjorde,men jeg fikk så sinnsykt skyldfølelse. Den kom når jeg senere fant ut at jeg hadde fått orgasme. Når orgasmen kom stoppet jeg med en gang. Fikk helt panikk. Jeg syntes det gjorde vondt. Jeg har bare drevet med dette maks 1 min per gang. Det gikk greit før det, men det ble alt for mye når den kom, og problemet er at den kommer hver gang veldig veldig fort. Jeg har hatt mye og har forsatt skyldfølelse ved å gjøre dette, men har snakket litt med moren min. Hun sier at dette er helt vanlig og ikke noe å skamme seg over i det hele tatt, men forsatt har jeg sikkelig skyldfølelse. Jeg har laget meg et mål og det er å ikke gjøre dette til jeg blir 16. Men jeg vet ikke hvorfor jeg får så sinnsykt fort orgasme, og hvorfor jeg syntes det gjør veldig vondt.

SVAR

Besvart 25.02.2019 17:10:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle