Hopp til hovedinnholdet

Mensen har plutselig kommet for tidlig tre ganger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I det siste har menstruasjonene mine kommet for tidlig. Jeg fikk mensen tidlig, da jeg gikk i 6. klasse. Bare et halvt/helt år senere begynte jeg å få det regelmessig. Har hatt det regelmessig helt fram til nå. Som regel går det 3 uker fra jeg slutter å blø til jeg begynner å blø igjen, men dette gjelder ikke de siste tre menstruasjonene mine. Det har kun gått 2 uker mellom. Hva betyr dette? Har en mor som har slitt veldig mye med sin mens. Takk for svar :)

SVAR

Besvart 07.03.2019 12:52:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Å nei, ikke mensen nå!

Skal du ha mensen akkurat den uka du skal på badeferie? Her er noen tips hvis det passer dårlig med mensen akkurat nå.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
account_circle