Hopp til hovedinnholdet

Har vært tykk siden jeg var liten, vil bli tynnere, hvordan få vekk fett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på om hvordan få vekk fett og sånt, har lyst til å bli mer tynnere om man kan ta det sånn. Jeg vet vi er i en tid der hvor jenter trenger fett og sånt men jeg har vært tykk siden jeg vil være liten og bil gjøre noe nå. Hvordan kan man bli sunn og bli mer tynnere rundt lårene og magen?

SVAR

Besvart 05.03.2019 21:12:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle