Hopp til hovedinnholdet

Bekymret siden mensen har uteblitt i 5 måneder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har ikke hatt mensen siden oktober og er så redd og beskymret, Altså jeg vet at mensen kan komme veldig uregelmessig i begynnelsen, eller de første årende. Men d er bare det at den hadde en fast rutine før den plutselig forsvant og det er mer en 1 år siden jeg fikk d. Jeg sendte et spørsmål til dere får ca2 måner siden. Men svare jeg fikk var bare en kopi av artikkelen deres SOM JEG HAR LEST. Det sto at det ikke var normal og gå å skjekke d hoss legen før det hadde gått mins 6 måneder, og nå har det jo allerde gått 5. Jeg er så redd får at mensen ikke kommer tilbake og at jeg ikke kan få barn når jeg blir voksen. PS har ikke hatt sex så det kan ikke være graviditet. har du noen tips til hva jeg burde gjøre? og klarer du å si noe som roer meg litt ned?

SVAR

Besvart 10.03.2019 19:08:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle