Hopp til hovedinnholdet

Jeg har noen prikker eller klumper som ligner på kviser på tissen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har sikkert hatt dette siden jeg gikk i 5. klasse og jeg har alltid lurt på hva dette er. Så jeg har noen prikker eller klumper som ligner på kviser på tissen? det er også noe hvitt (ikke slim og det er ikke flytende) som ligger der. jeg har selvfølgelig tatt dette bort, men det kommer tilbake. Hva er disse klumpene? Og hva er det hvite?

SVAR

Besvart 16.03.2019 12:46:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det er fordi vi ikke er vant til å se alle variasjonene. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
attach_file

Utflod – til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle