Hopp til hovedinnholdet

Kul i brystene, kan det være brystkreft?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er redd for at jeg har bryst kreft. Jeg har egentlig små pupper, men de er ikke de minste. Jeg har hørt at eneste måten en kan finne ut om man har kreft på for kvinner, er å kjenne etter klumper. Jeg har og hørt at det skal følest ut som ett krabbe-skall vist det er kreft. Jeg følte Nettopp, jeg har noen små litt mjuke klumper, og en litt større og hard. Kan det være fordi brystene ikke er så store, og har såkalla "fettklumper"?? Eller kan det være kreft? Det er noen i familien som har hatt bryst kreft.

SVAR

Besvart 23.03.2019 10:24:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle