Hopp til hovedinnholdet

Hva er grunnen til at det klør, svir og er vond lukt fra underlivet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no! Først og fremst vil jeg bare si at jeg eeelsker denne siden og vil helt klart anbefale denne siden til andre! Jeg har et problem. Hver eneste dag får jeg utflod, eller jeg er ganske sikker på at det er det. Det klør, svir og luker helt forferdelig. Jeg er veldig redd for at det er en infeksjon eller st det er noe galt med meg. Vil bare informere om at jeg ikke har fått mensen ennå. Det klør og svir daglig og jeg HATER det. Jeg mister konsentrasjonen min noen ganger og trusa sitter også fast i slimet. Håper virkelig på svar snart!!!! Hilsen meg:)

SVAR

Besvart 01.05.2019 10:48:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Det er ikke mulig å si akkurat når du får mensen. Det finnes allikevel noen tegn du kan se etter.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle