Hopp til hovedinnholdet

Jeg dirtysnapper med en gutt og blir veldig fort kåt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ble kjent med en gutt her om dagen som jeg snakket med masse, og han spørte om jeg ville dirty snappe. Dette ble jeg da med på, trodde det skulle bli ganske mildt, men begge ble kåte og plutselig så runket han og jeg fingret både i skjeden og rumpa. Vet jo at å sende nudes og fingrevideoer og sånn kan gi konsekvenser men har ikke angret på dette siden da og vi dirty snapper fortsatt ofte. Men han har aldri lagra videoene eller screenshotta, han er egentlig veldig trygg og det er på snap, så det forsvinner. Men jeg vet ikke om dette er rett, jeg blir veldig fort kåt og kontrolerer ikke meg selv når jeg er det. Hva syns dere om dette?

SVAR

Besvart 28.08.2019 16:42:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle