Hopp til hovedinnholdet

Penisen går fra ca 4 cm til 10-12 cm, er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 13 år som blir kåt/får ståpikk veldig ofte, spesielt når jeg chatter jeg blir tilsendt deilige lettkledde bilder.. Men den går skikkelig til venstre når jeg får stå, og tipper den går fra ca 4 cm til 10-12 cm, er det normalt? Har pubertettegn f.eks mye hår, litt store baller osv.. Når jeg får ereksjon (veldig ofte) kommer det i VELDIG SMÅ MENGDER, bare to små flekker i buksen liksom.. Er noe galt med penisen min? Takk for svar på forhond! Elsker arbeidet deres :)

SVAR

Besvart 29.08.2019 17:36:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Ofte og plutselig ereksjon?

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du at penis blir stiv eller det kribler i underlivet. Hvorfor skjer det?

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle